Arkiv juni

Kempo Mania Camp

Kempo Mania Camp

Över 100 tränande, från de minsta till de äldsta, alla kämpade på väl under hela dagen!

Detta var Kempoförbundets 10års jubileum och samlade tränanden från olika delar av Sverige. Stort tack till alla som kom och bidrog till att vårt firande blev en sådan succé Tack även till alla funktionärer, instruktörer och ett lite extra tack till våra gästtränare som kom och bidrog med sina kunskaper, Amatto Zaharia, Hans Pihelgas, Christer Andersson

Under lägret gick Svenska Cupen del1, Kempotigern kom och besökte oss, vi uppmärksammade våra VM guldmedaljörer genom tiderna, Tilda Ek, Emelie Seiden, Jens Nykvist och Martin Jönsson.

Ett stort grattis till alla er som tog nya Kempograder. Ett extra stort grattis går till de tre som graderades till höga dangrader. Dessa är Joaquim Diogo 4dan, Karin Carlsson 5dan och Michael Carlsson 5dan

Sedan för första gången delades det ut två hedersgrader till 6dan röd-vitt bälte. Dessa delades ut till två herrar som hjälpt Kempon på olika sätt så pass mycket att det är en ovärderlig hjälp och vi är mycket tacksamma! Dessa gick till Patrick Van Hengel, Malmö och Christer Andersson, Örebro.

Extra kul var det också för alla de Kempofighters som fanns på plats för att kunna träna för Internationella Kempoförbundets ordförande Amatto Zaharia som tillsammans med sin son Yani Zaharia var i Sverige för första gången!

Tänk att 10år har gått! Nu ser vi fram mot nya äventyr


(Tack Julia Diogo för alla bilder)